fairytale_ 5 ay 9 günlük bebeğim tattırabildigim herseyi tatirmaya calisiyorum (avakado, elma,muz,kayisi,yumurta sarisi, bebe bisküvisi, peynir, pekmez, karpuz, cilek, yogurt) sizler neler veriyorsunuz bu zamana kadar verdiginiz seylerde alerji oldu muu
Razismom fairytale_ hepsini 3 gün kuralıyla mı verdiniz çünkü ay olarak küçük ne ara bitti😂6.ay tadımlarla bitiyor
fairytale_ Serap09 merhaba,ilk baş sadece avakado ezdim zeytinyagi damlattim tek tadini alsin diye sonraki gunler muzla karistirdim ama muz kabiz yapti biraktik suanlik simdide yumurta sarisi peynir bebe bisküvisi avakado pekmez hepsini ezip karistirip veriyorum
fairytale_ Razismom bitti demedim ki 😂biz erken basladik doktorumuza sorarak birde 3 gun kuralina gerek yok dedi doktorumuz arastirdim baya bazi doktorlarda gerek olmadigini soyluyorlardi ondan gunluk denedikk bazen gunde iki ogun denedim farkli farkli😂
fairytale_ Razismom kiviyi bikiyorum ama cilegi deneyebilirmisim sormustum onuda dokunmazsa ara ara verebilirsin demisti 🥰
Razismom fairytale_ sebzleri tatırmamışsınız ama patates havuç kabak gibi sebzeler en başında tatırmanız gereken
fairytale_ Razismom tattirdim onlari yazmayi unutmusum kabagi denemedim bi onuda bu hafta denicez doktorumuza sordugumuzda istedigin seyle basla demisti ilk sebze demedi yani🥰