Ecekcln Doğuma 33 gün kaldı ve hala adı yok oğlumuzun Eşim Alparslan diyor ama ben istemiyorum ama ne koyucaz onu da bilmiyorumm 🫠🫠🫠🫠🫠
momofprincess1221 Ecekcln aynennnn bacim aynen .benim esimde tutturdu Alparslan diye ben isinamiyorum denedim isinmaya calistim olmuyor kaba ve uzun geliyor bana
Nurcanyokus6 @“Ecekcln”#p36896775ayn durumdayım ikinci bebeğime hamileyim. Doğuma 28gun kaldı ama isim karar veremedik bir türlü 😐
Ecekcln momofprincess1221 al benden de o kadar bende uğraştım ama ısınamadım hem uzun hem kaba geliyor bana da
momofprincess1221 Kizlar ayni durumdayiz sayili safak .yardim edelim birbirimiue bu konuyu cözelim ja
Ecekcln Cnsyldz aminn 🙏 cihangir de diyorda ben ona da alışamadım benim düşündüklerim Yiğit ve Egemen bu dediklerimi de eşim istemiyor kızımın adı Yağmur etrafta hep Rüzgar olsun diyor
Cnsyldz Ecekcln önemli olan içinizin ısınması tabii bende 23 haftalık kız bebişe hamileyim hiç bir isime ısınamıyorum🫣
Ecekcln Cnsyldz bence geç kalma isim seçmek için sonra daha da zorlanıyor insan birde seçenek çok olunca seçmesi beğenmesi zor oluyor
Havva-Saribas Benim oğlumun adı Yağız Efe şimdi ikinciye hamileyim kızım olucak onunda ismi hazır şimdiden Zeynep Afra olucak insallah 🥰