Rukiyeinci94 Denizz43 Valla bana da mantıksız geliyor ama kendimi inandırıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 😂
Hizliveofkeli Buyrunuz erkek bebek bacak arası. İlk oğlumda da aynı böyleydi. Yorumu size bırakıyorum 😂
Rukiyeinci94 Hizliveofkeli Net böyle bişey göremiyoruz hiç bi çıkıntı var evet ama.Kaç haftalık peki bebiş ?
Hizliveofkeli Rukiyeinci94 bunu gördüğümüzde 14tü 1 hafta kadar önden gidiyor 15 haftalık gibi düşünebilirsiniz.
Rukiyeinci94 minikvebebek bacak arasındaki doluluk bazı açılara göre kayboluyor yada böyle şekil değişiyor.
Rukiyeinci94 reyhan03K Bu kadar kız yorumundan sonra erkek derseler çocuğum iyi bir oyuncu güzel saklamış diyeceğim😊
Rukiyeinci94 reyhan03K Aminn canım çok teşekkür ederim.Burada birbirimizi tanımadan güzel dualar ediyoruz.Gelişi güzel yazılıyor belki ama ben gördüğüm herkese candan dua ediyorum.İnşallah herkes sağlıklı bir şekilde gönlündeki evlada kavuşur.
Rukiyeinci94 Annekuzusu06666 Umarım öyledir bayramdan sonra gideceğim bir kızım olsun istiyorum sağlıkla inşallah
Rukiyeinci94 Gizem993 evet canım kız dedi,13.haftada çıkıntı hiç pipi gibi gelmemişti bana ama o zamanda erkek gibi demişti sonra 3 kez baktı boş görüyorum kız dedi inşallah hala tereddütteyim.