zlemceylan Amin teşekkür ederim evet kötü bir tecrübe olarak kaldı. Bilerek yaptığını düşünüyorum doğumum özeldeydi ve kendi doktorum tatile çıkmıştı 2 gün sonra dönecekti, kontrole diye gittiğimde evham yaptırıp beni hemen doğuma çağırdı çünkü kendisi doğum parasını almak istiyordu bence. Hiçbir belirtim vs de yoktu, kesinlikle 2 gün beklenebilirdi. Ebeler bile kontrole geliyor sürekli açıklığımı vs niye geldin diye soruyorlardı. Beni çok korkuttuğu için yok çocuk şöyle olur yok plasenta yaşlanır vs vs gitmek zorunda hissettim. Kendi sancımı açıklığımı beklemek isterdim. Nst de sancım dahi yoktu. Çok strese girdim ağladım ama bana imza at gelmeyeceksen riskleri kabul ettiğine dair diyince ona güvendim ve gittim. Çok zorlu bir doğum yaşadım sayesinde. 3 kuruş için böyle yapmamalıydı hakkımı helal etmiyorum. Şimdi devlete gidiyorum özeller tuzaktan başka bişey değil bence, nadiren anne bebek yanlısı iyi doktorlar da var ama onun amacı sezeryana almaya çalışmaktı. Kendi doktoruma bırakmamaktı.