S-nur1 15+4 üz kızlar kuyruk sokumunda ağrı oluyor yatağa yattığımda da inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum bel yastığı aldım o şekilde uyuyorum normal mi yaşayan oldu mu bel ağrısını
Selim_Alparslan S-nur1 6.haftada başladı 23 haftalik olduk hala geçmedi mahvetti beni ya gecmeyecek galiba bunu kabullendim🥹
guneykeremsmom S-nur1 benim ikinci gebeliğim bendede oluyordu hatta bazen öyle bir ağrı vuruyordu ki topallıyordum yani ama bir süre sonra geçti şimdi 38 haftalığım
yeni_anne2 S-nur1 hamilelikte tek unutmadım şey kuyruk sokumu agrısı allahım çok kötüydü resmenn azıcık yorulsam hemenn bütÿb gün ağrıdı gayet normal rahim bebek büyudçe baskı yapıyor dinlen boll boll
Enf S-nur1 Bende baştan beri oluyor bugün böbrek ağrısı için ürolojiye gittim ben demeden kendisi dedi gebelikte bel kuyruk sokumu ağrısı olabilir diye yani normalmiş benim biraz fazla :(
Karpuzcilek_ Benimde uykudayken sırt üstü yatınca tutulmuş gibi ağrıyor belim kalça kemiğim yönümü değiştiriyorum geçiyor nedir anlamıyorum ya doktor kontrolüme de daha var 🤦🏻♀️
Hulya_Bal gozde91 26. Haftamdayim ve agri artarak devam ediyor maalesef özellikle sandalye ve sert yerlerde dik pozisyonda oturduğumda oluyor🥺
gozde91 Hulya_Bal bu oturma simitleri fayda eder mi acaba. İlk gebeliğimde hiç yoktu ikincide çıktı benimde
Mavisannexl S-nur1 39+3′üm şuan yaklaşık 2 aydır kuyruk sokumu ağrısı benide mahvediyor çözümü yok ne yazık ki gün içinde dinlenmek dışında oda pek mümkün olmuyor zaten