Smr28 Kızlar benm ilk doğumda da regl ağrıları oluyordu son haftalarda kasık, bel ağrısı fln bu ikinci hamileliğimde de oluyor tam hatjrlamıyorm ama sanki ilkine göre daha çok oluyor şuan 37+5 haftadayım
rumikaa Smr28 34. Haftada gerçekten doğum sancısı yaşamıştım serumlarla vs doğumu engellediler sonrada 40. Haftada suniyle doğum yaptım 😀 basıl engelledilerse bi türlü doğuramamıştım kslslslld
Mommywolf Smr28 aynı bende öyle ilk hamileliğimde de son üç haftadan fazlası neredeyse adet ağrısı gibi Bel ağrısı kasık ağrısı bebeğin toplanmalarıyla geçti tam 40 haftada doğum yaptım Şuan 37+5 teyim yine çok ağrım sancım var. Belimden kuyruk sokumuna kasıklarımdan bacaklarıma iniyor. Dün gece sabaha kadar uyuyamadım sancıdan suyum gelecek diye korkuyorum. Normalde kontrolüm cuma günü sezaryen için dosyalarımı verecektim ama cumayı beklemeyeceğim yarın gidicem bu şekilde sancıyla on gün daha nasıl dururum bilmiyorum 🥺
rumikaa 20_mayis ben burda çok fazla yazı okumuştum suni sancıyla ilgili ama o kadar korkuttukları gibi değil pozitif olun yatarak geçirmeyin sancı geldikçe hareket edim açılma çabuk ilerler🌸
Smr28 Mommywolf hm hayırlısı benm normal doğumdu bu da öyle olur inş hayırlısı sizin sancı çıkarsa sezeryene alırlar bence hemen
Mommywolf Smr28 alabilir diye düşünüyorum bende o yüzden erken gitmeye karar verdim korkuyorum çünkü sancıyla bşey olur diye