dunnobeck Hastaneye giderken mi yoksa doğumdan çıkınca mı yapılır? İlk tecrübem olduğu için bilmiyorum, deneyimli olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? 🙏🏼
Kur dunnobeck benim yarın sezeryan var duş alıp saçımı yapıcam ama makyaj yapmicam hafif bir makyaj doğumdan sonra olabilir. Peki oje sürebiliyor muyuz açık tonlar sürmek istiyorum 🥲
Melikeakkc dunnobeck valla doğumdan sonra tercih ederdim. Normal doğumsa terlersin makyaj kalmaz. Sezeryansa insan korkuyor stres oluyor bi ben ağlamıştım korkudan 😂
mervemurat16 dunnobeck valla doğum sonrası maşama varana kadar almıştım güzelde bir sezaryen geçirdim ama ilk çocuk acemiliğimi yoksa telaşeden mi bilmem hiçbirşey yapamadım.😄Ali rıza bey gibiydim
adatuna dunnobeck doğumdan sonraki gün ben anca rimel ve lipbalm sürebildim doğumdan sonra zaten anesteziyi atmaya çalışıyorsunuz üşüme olabiliyor ağrılar oluyor e bebek doğdu emzirme felan derken bence o gün ne saç ne makyaja gerek yok
dunnobeck Kur Benim de yarın sezaryen doğumum var 🙆🏻♀️ Umarım bebişler sağlıklı bir şekilde gelir😌 Ojeyi ben de çok düşündüm ama burada gezinirken görmüştüm, bebeklerin ağzını parmağımızla emzirmemiz istenebilirmiş sebebini unuttum ama bunu görünce vazgeçtim
dunnobeck Melikeakkc Ben de hep öyle doğumdan sonra düşündüm ama damar yolu falan açılacaksa makyaj saç yapmak yalan olur gibi geldi 🫠 Ben kokunda iğne varken asla makyaj yapamam
Kur dunnobeck aaa o zaman sürmiyim hiç. Sen makyaj malzemelerini yanına al da yapman gerekirse yaparsın 😅
Cgzz Ben gece yatmadan sacıma fön cektim hastaneye gıdınce nstye bagladılar damaryolu acıldı sıvı takıldı sonrasında rimel allık gloss falan sürdüm oyle gittim doguma djsjsj yapılıyor gayette
dunnobeck Cgzz Sizin de sezaryen miydi ve makyaja karışılmadı değil mi? Hijyenik sebeplerden kendi kendime ameliyata girerken makyaj yapılır mı acaba diye ikilemdeyim
Cgzz dunnobeck sezaryendi evet 🥹 hijyenik acıdan sorun olucak bı sey yokki yüzle alakalı bi işlem yok hiç . Belkı ojede sıkıntı yaparlar o da belli saatlerde oksijen nabız ölçümü falan yapılıyor , o cihaz parmağa takılıyor oje olması ölçümü etkiliyor diye istemıyolar dıye bılıyorum 🥹
dunnobeck adatuna Fotoğraf çekimi de olacakmış, yüzümde lekeler olduğu için onların fotoğrafta çıkmasını istemem açıkçası 🫠
rosatue dunnobeck Öncesinde yapmanız daha uygun olur. 2 sezo oldum. 2.sinde ağrım sızım pek olmamasına rağmen doğum sonrası makyaj yapamazdım sanırım. Kalıcı bir ruj sürerseniz taburcu olana kadar iyi gözükebilirsiniz 😂
Asi_07 dunnobeck saçımı düzleştirdim cilt makyajı yapmadım bebeğime temasta bulunacağım için sadece kirpiklerini yaptırdım
Bus-ra590 dunnobeck makyaj yapmak aklıma gelmez diye düşünüyorum açıkçası o anki heyecan ve mutluluktan 🥲 tabi herkesin kendi tercihi
dunnobeck Bus-ra590 Doğru söylüyorsunuz ama fotoğraf çekileceği için çok solgun görünmek istemiyorum 🙆🏻♀️
EsmanurTorun dunnobeck Bence hastahaneye giderken güzelce yap doğumdan sonra da tazelersin riske atma orada belki yapamazsın