Burcak61 crazyymom oğlunuza uçtuğunu söylesenizde üzülecek benim de kuşum var stresten ölebilirler ay bende çok üzülürüm bence yerine ona benzeyen bi tane alıp koyun
crazyymom Burcak61 aynı şeyleri yaşamamak adına artık düşünmüyoruz almayı. Bu yüzden öldüğünü söylesek etkilenip travma yaratabilir bu durum. Çünkü kuşunu çok seviyordu. En azından üzülse bile kaybetme duygusunu yasamicak. Zaten annesi emzirmek istiyor diye annesine goturduk büyüyünce tekrar aliriz dedik ikna oldu. Üzüldü ama çok etkilenmedi. Sizinkinin sağlıklı uzun ömrü olur inşallah 🌸
Sevinc44 crazyymom o kadar hassasım ki bu konuda, yıllardır bakıyorum kuşlara. O küçücük bedeniyle o kadar güzel bi sevgi yaşıyoruz ki çok üzüldüm, başınız sağolsun gerçekten 😔 üzülmeyin lütfen kendinizi de suçlamayın eminim ona da yetmeye çalıştınız
crazyymom Sevinc44 teşekkür ederim Yani bebek olunca tüyü filan kaçmasın diye başka odaya goturduk daha az saldık eminim bunun etkisi çok büyük bu yüzden daha çok üzülüyorum 😔
Nurellaaaaaaa1212 crazyymom seni üzmek istemem ama muhabbet kuşları eve yeni biri geldiğinde intihar ediyorlar malesef. Annemin 2 kusu vardı eve kardesm doğup geldiği için ikisi de kafalarını kafes demirine sokup intihar etmişti. Ya da aç bırakıyolarmıs kendilerini öyle demişti veteriner
crazyymom Nurellaaaaaaa1212 yaa Ay Allahim bilemedim hiç böyle bsy olacağını 😔 bilsem belki önlem filan alırdım
kurkmantosuzmadonna crazyymom ah bizimki de annem balkon kapısını açık unutmuş o içerde uçuşurken bir anda uçup gitti Paşamız 2 yıl oldu annem hala kendini suçlar unutamadı 🥹 bir süre sonra aileden biri oluyorlar
tahamommy crazyymom kursağında falan bişey kaldıysa ölüyolar malesef öyle, oğlunuza kaçtığını söyleyin şuanda daha iyi olur