Nera Bu sabah gebelik testi için acile kan vermeye gittim biz asla burdan kan almıyoruz kadın doğuma git dedi. Çevremde duyduğum insanlar acile gidip kan verip öğrenmişti çok garip geldi
Minnakpopus Nera gebelik için geldim derseniz bakmıyorlar. Üşüttüm mide bulantım var vs diye giriş yaparsanız muayene eden hekime de ilaç içecektim ama gebelik şüphem olunca ilaçta içemedim derseniz önce gebeliğe bakıyor sonra ona göre tedavi uyguluyor işte
mrp2023 Nera ya insanına denk gelmek gerekiyor yada özelin aciline gitmiş olabilir buraya yazanlar, antibiyotik falan başlanacaksada doktor önce bi beta bakalım şüpheniz varsa diyebiliyor
Mariam1 Nera vala canm burda benim 1 doktor almadi kan yapmıyoruz diye ayine hastaniyede başka doktor bakmıştı
Sarl9697 Bizim burada devlet hastanesi direk bakıyor ben veya takibi için 4 kere verdim her birinde direk baktılar ki benden başka insanlarda vardı onlara da bakıyorlardı
Zalas Sağlık ocağında veriyorlar genelde. Eğer yarın sabaha kadar bekleyebilirseniz sağlık ocağında kan verin.