Zeynepp1656 Haziran anneleri şafak kac 🫠🤰benim normalde hesaplamaya göre 23 haziran ama sezeryan olursam daha erken olucammm
6hilal_akin1 Zeynepp1656 normalde 30 Haziran ama iki bebeğimin arası az olduğu için doktorum 16 Haziran’da alacak
Merve_kucuk Zeynepp1656 Tahmini doğuma 21 gün var. Ne zaman doğar bilmiyorum. Çarşamba günü kontrolüm var bakalım
Zeydanus 33gun ucuncu sezeryan ıkısınde korkum yoktu bunda cok korkum var dogumda bana bısey olursa korkusu ya cocuklarımı gormezsem korkusu Allah korusun. Ikı aydır her gece korkuyu atamıyorum uzerımden🥲
Ayselcnt Zeynepp1656 son 26.. sabırsızlık, heyecan, korku, stres hepsi mevcut.. bir yandan bebişimi biran önce kucağıma almak istiyorum, bir yandan aşırı korkuyorum.. 2. Sezaryenim olacak nasipse..
Eceunverkanra Zeynepp1656 Gelisim geriligi nedeniyle 37.haftada planlandi 4 haziran gunu dogacak insallah bebeğim son 10 gün kaldı, cok endiseli ve uzgunum dualariniza talibiz insallah sag salim kavusabilelim💐
Zeydanus Selin3434 aslında ben ıkıncı sezeryan sırasında kotu olmustum sımdı kalp arıtmım var o yuzden daha cok korkuyorum bısey olur korkusu🥹🥲
Ewy Zeynepp1656 21 gün kaldı. Doğum şekline karar veremiyorum asla. 3 hazirana sezaryen günü aldık 38+2 ne olur ne olmaz diye doktorun randevuları kalmıyor. Ama bir yanım o sancıyı çekmek ve denemek de istiyor. Var mı benim gibi kararsızlar bilmiyorum