Guzel_bebem Bas00 7 gün normal diyor doktorlar ama eğer huzursuzsa doktora göster sağlıkla büyütün bebeğinizi darısı bana olsun 🧿
Zge12 Bas00 canım benim kızım doğum kakasından sonra 15 gün boyunca yapmadı çok korkmuştum doktor normal olduğunu söylüyordu her seferde sabret diyordu vücudu anne sütünü emiyormuş. Gerçekten öyle oldu 15 gün sonra düzenli olarak yapmaya başladı
Bas00 Zge12 sadece anne sütü değil hafif sariligi vardi doktorumuz mama takviyesi yapalım dedi mamada iciyor o yüzden endiselendim
Leylak34 staRmama Hayatim bosver burda çoğu insan mesleğini sallıyor daha gecen gun biri bana burdan doktor olduğunu söyledi tıbbi bi terim kullanınca cevap bile veremedi.Burda herkes Doktor ,Savcı,üst düzey 😁
Zge12 Bas00 canım benim kızımdada sarılık vardı az mama hemde süt veriyordum yapar endişe etme sakın normal ❤️
minismom Bas00 1 hafta bekle bakalım cok rahatsız oluyosa kulak pamuguna hakiki zeytinyagı surup poposunu uyarabilirsin icine sokma ama bize doktor tavsiye etmisti
[silindi] Endişelenme canım çoğu doktor 7-10 gün arası normal diyor. Adıl besin halen anne sütü sonuçta mama takviyesi yapsan da. Eğer çok huzursuzsan doktora danışırsın ama normal der diye düşünüyorum 🌸
Burcak61 Bas00 10 güne kadar anne sütü alan bebeklerde normal çişli bezi 5 i geçiyorsa yeterlidir sütünüz
Birannelikmeselesi hamilegunlugum5 hangi hastanedeysen söyle mutlaka. Nereye gidip gitmeyeceğimizi belirlerken çok faydalı olur
Leylak34 Duduperi Burda kimle konussam hemen ben doktorum ya da ben hemsireyim diyor .:))geçmiş postlarina bakıyorum çoğu ev hanımı (küçümsemek için soylemiyorum) ama burda her mesleğe bürünüp insanlara tepeden bakıp akıl vermeleri komik.
Duduperi Leylak34 Doktor musunuz diye sorgulayınca da avukat oluyoruz. E değilmişsin işte 😂 Ya sabır ya selamet.