adatuna ozgerbas bu test kuruma yapmıyor ama ben çizgi göremedim Yumurtlama takibi yaptınız mı kaç gün geçti
Elizimsamet ozgerbas kuruma mı değilmi öğrenmek istiyosanız elinizle hafif çeşmeden üzerine su damlatın gıderse kuruma gıtmezse artık vardır bişeyler demek hayırlısı olur inşallah🥰
1_Pandackk ozgerbas çoğu teste kuruma çizgisi çıkıyor ilk sonuca göre karar vermek en mantıklısi şüpheniz varsa bekleyin kaç gün sonra tekrarlayin
ozgerbas 2 resim attım nedense çizgi görmek istediğimden heralde hafif bi çizgi görüyorum ama bu markanın da kuruma yapıp yapmadıgından emin değilim sormak istedim
lnbahar ozgerbas canım ben çizgiyi göremedim siyah beyaz yapsana bi , bence kuruma yapmaz bu marka baya iyi
ozgerbas adatuna reglime 3 gün var 🥲 yumurtlama takipli ilerlemedim ama bilemiyorum yok sanırım ben görmwk istediğimden böyle oluyor
Eslem2112 ozgerbas ya sanki çok silik var gibi adetini bekle cnm tekrarla koyulaşma olursa gebesindir
ozgerbas Mariam1 awox sipariş ettim bakalım o gelince tekrar yaparım yada bir kan vermekte mantıklı olur gibi. 3 gün varken regle kanda cıkar sanırım olsa
Elfksogl Canım erken gebelik testiyse bunlar geç döllenme değilse daha net çıkardı ama kanda verebilirsin
Eslem2112 adatuna seni nihayet buldum bacımsu engin tecrübelerinden faydalanmak isterim 🙏sana bişey sorabilirmiyim acaba
Cimcime30 ozgerbas bebısım bende goremedım ama bu teste varsa çıkardı bende 28 ınde yapacam aynı testten varsa çıkar yoksa cıkmaz