Onurbanuu Ikıncı kere taktıran var mı bu serumu aranızdaa acaba faydasını goren varmı hamılelıgı devam eden
Onurbanuu Melisal oldu bıraz ama gectı oyle yan etkısı felan olmamıstı ılkını taktırdıgımda sende oldumu
Melisal Onurbanuu benim kolum çok ağrıdı ama sonrasında geçti serumun yanında renksiz bir serum daha vardı damarları temizlesin diye dedi üzerine bir de parol taktılar bitince
Melisal mrp2023 olumsuz deneme oldu mu hiç sonrasında mı taktılar benim ilk transferim negatif oldu o yüzden taktılar merak ediyorum pozitif olması için katkısı oluyor mu
Meleklerim5 Gunnnessss haftada 1 mi taktırdınız? Benimde tüp bebek kesem ilk ölçüm 0.34 aradan 6 gün geçti 0.68 oldu bende serum kullanıyorum kese çok yavaş büyüyor faydasını görür müyüm aceba bende 😭
Gunnnessss 8 9 haftalarda taktırmıştım sanarım şuan bebeğim 22+4 hiç bir sorunum yok çok şükür 2 günde bir oksapar iğne kullanıyorum 4 ay produtex iğne kullandım
Meleklerim5 Onurbanuu bende tüp bebekte taktırıyorum 2 kaybım olduğu için verdiler kalp atışına kadar kullanacağım şuanlık bi yan etkisini görmedim faydasını da kalp atışlarını alırsak görmüş olacağım
Melisal mrp2023 çok sevindim ikinci pozitif oldu demek inşallah bana da kısmet olur sağlıkla ama pek olumlu düşünemiyorum
Grimsi Onurbanuu benimde 2 kaybım var onun için sordum aslında Sadece tüp bebek tedavilerinde mi kullanılıyor