Merhaba bugün tam 3 günlük olduk. 22.05.2025 09.00 tarihi için sezeryan planlandı. Akşamdan duşumu aldım hazırlandım annemde başka şehirden yanıma geldi akşam herkes uyuyunca beni uyku tutmadı balkonda gece 02.15 sularında oturuyorken karnımda birden tık sesi duydum veee sesi duymamla balkonun su içinde kalması bir oldu. Suyun gelmesini anlarsınız derlerdi gerçekten öyleymiş yerimden bile kalkamadım boşalırcasına suyum geliyordu. Hiç telaş yapmadan eşimi aramaya başladım odada uyuyordu balkona çağırdım ve direkt annemi de uyandırıp üstümü değiştirip dependimi takıp hastaneye gittik hastane 5 dakika mesafede. Ama beni o yolda birden sancı tuttu geldiğinde nefesimi kesiyordu inim inim inletiyordu adeta. Normal doğum yapacağım diye umutlanmıştım ta ki hastaneye gidince bebeğin hala kanalda olmadığını öğrendik. Doktoruma haber verildi ben sabah 5 e kadar o sancıyı çektim 2 dakikada bir gelen sancıydı. Alttan muayene yapıldı açılmam da yoktu. Ebeler doktoruma çok ağrı çektiğimi söylemiş sağolsun canım doktorum koşa koşa geldi ve 10 dakika içerisinde acil sezeryana girdim. Bu arada sabah kalkıp saçımı ve makyajımı yapacağıma ve sezeryana o şekilde gireceğime inancım sonsuzdu ama bizim oğlan tüm planlarımı bozdu makyajsız saçım başım perişan halde sezeryana girdim. Ameliyathaneye girdiğimde çok hızlı bir şekilde tüm ekip hazırdı anestesi uzmanı omuzlarımı düşürdü fakat ben tirtir titriyordum asla korkudan değildi çok garip şekilde titreme çeneme tüm vücuduma vurmuştu. Biris omuzlarımı tuttu beni sabitledi ve iğnemi vurdular gerçekten çok acısızdı. Hatta elimin üstünden ilk kez damar yolu açıldı bas bas bağırdım o bile daha acıtıcıydı. Asla anlatılan gibi bir ağrı olmadı zaten yapılır yapılmaz ayaklarıma karıncalanma geldi. Acil sezeryan olduğu için eşimi ameliyathaneye almak istemediler ama ben çok aşırı titreyince doktorumda eşimi çok sevdiği için almamız için yardımcı oldu sağolsun ameliyat başlamadan eşim baş ucumdaydı. O gelince tüm titremem durdu. Bir his var ama acı yoktu çekiştirilmeyi bastırılmayı anlıyorsunuz ama acı olarak değildi. Çok değil 5 dakika sonra oğlumun ağlama sesini duydum o an zaten her şey silindi bende sadece onun sesine odaklandım. Gerekli kontrolleri yapılınca yanıma verdiler tüm dünyalar benim olmuştu. Odaya çıkmam toplam 40 dakika sürdü hatta annem şöyle söyledi daha 4 tane balon şişiremeden çocuğu doğurdun :) Anlatılan gibi ne bel ağrısı ne boyun ağrısı hiçbir şeyim yoktu. Hatta ayağa ilk kalkışı çok acı verici anlatmışlardı odaya ayağa kaldırmaya geldiklerinde çok tedirgin olmuştum. Hiç destek almadan kendi başıma kalkıp yürüdüm. Hatta ebem kolumdan tutmak istedi başım döner diye oda olmadı. Anlatılan şeyler kişiden kişiye değişiyor siz kendi hikayenize odaklanın. Şimdi yanımda uyuyan minicik yavruma bakarak yazıyorum allah isteyen herkese nasip etsin. Çok güzel bir doğum hikayem oldu herkesin böyle sıkıntısız geçer inşallah.