meryemm_demir Merhabalar arkadaşlar 17+6 hamileyim öğrendiğim günden beri Clexan 04 iğne kullanıyorum oğlumda da 4 ay kullanmıştım sıkıntım şu ki karnıma daha iğne yapamıyorum karnımla bir yere yaslanınca mesela mutfak tezgahına sanki içeride batan birşeyler var gibi acıyor iğneyide yapamıyorum hep birşeylere denk geliyor gibi az öncede yaparken top gibi kan çıktı ve canım çok yandı doğru yaptığıma eminim ama neden bu kadar çok acıyor ve içeride beze varmış gibi batıyor biliyor musunuz ? 😕 Galiba artık çok sıkıldım iğne yapmaktan..
ikibebeliana meryemm_demir içinde hava oluyormuş onu alarak ve iğneyi tam sonuna kadar değil yarısına kadar vurarak deneyin bide
Esmaaslan60 meryemm_demir kan sulandırıcılar cok morluk ve agrı yapıyor aynı yere yapmama ya dıkkat edın yapabilirseniz yada yardım edecek varsa kola yapın uzun zman kullanacaksınız sag kol sol kol gobek yerınu degıstırerek yapın yoksa daha cok agrır
aydemirelif 38 haftalık hamileyim 7.haftamdan beri ipne kullanıyorum hep kolumdan vurdurdum çünkü başka biyerime dayanamazdım ilk 7 ay çok morardı şuanda morarmayıda bıraktı koldan deneyin isterseniz