Mavideniz26 Merhaba ovulasyon takibi nasıl yaptınız ilk defa kulanacagım uygulayanlar anlata bilir mi
Busraaaakkk Mavideniz26 Regl bittikten sonra üçüncü günden itibaren ovülasyon testi yapmaya başlıyorum. Testi sabah ilk idrarda değil, ikinci idrarda uyguluyorum. T çizgisi, C çizgisi kadar koyu olduğunda LH piki olduğunu anlıyorum ve o günü değerlendiriyorum. Sonraki günlerde T çizgisi silikleşirse yumurtlamanın gerçekleştiğini yani çatladığını görüp o günü de değerlendiriyorum . Ardından test yapmayı bırakıyorum. 🫶🏼
sum-anneoluyor Busraaaakkk peki ovülasyonda çift çizgiyi görene kadar gün aşırı ilişki şeklinde mi ilerliyorsunuz yoksa sadece pil ve sonraki günleri mi
Busraaaakkk sum-anneoluyor geçen ay sadece pik gününü değerlendirdim ama olmadı maalesef bu ay regl biter bitmez 2 günde bir ilişki deniyorum , pik günü çatlama günü de mutlaka boş geçilmemeli
Mavideniz26 Adet bittiminden sonra hergün ilk idare çıktıgında yapılacak,, çizgi başta silik ,, yumurtma günlerinde ama koyu olduğu zaman iki çizgi çatlatma günü oluyormuş Ben öyle duydum