Arzumkartall Bilmiyorum süt mü başka bir şey mi 28+3 üm sabah atletimi değiştirirken nokta nokta kuruluk vardı şimdi az önce yine baktım ucundan sıvı geliyor çok erken değil mi korktum
TugceOrak Arzumkartall korkma, benim de hem o haftalarda geldi hem şuan 37 haftam bitmek üzere ara ara geliyor. Sen sıkma oynama sadece yeter. Normal böyle olması panik olacak bişey değil canım
Anne5447 Arzumkartall süttür muhtemelen başka bişey olmaz, korkma süt kanalları açıldı süt üretmeye başladı bebişin için ☺️
Meltemanneolsun Arzumkartall benim de geldi 24 26 haftalarda doktoruma sordum korkma alıştırma yapıyor sit kamallarin dedi iyi bir şey hatta sütun gelecek demek ki dedi. Sadece sıkma elleme
maihayal Süttür büyük ihtimal herkesin farklı zamanda geliyor galiba sütü, benim de erken haftalarda gelmişti şimdi o kadar çok değil arada geliyor
Arzumkartall Doktoruma yazdım hemen normal sıkma dedi ay sağ olun annelerim içim rahatladı erken doğum riskim var bebek geliyor sandım bi an 🥲
TugceOrak Arzumkartall kız korkma sakin ♥️ Benim ilk 20li haftalarımda geldi, süt gelmesiyle doğumun alakası yok ferah tut içini