ikibebekbiranne_ teachermomyy23 evet 14 bin🌸 ben 12 binken keseyi görmüştüm 4+6 haftalık demişti doktor
Dila_demir teachermomyy23 doktorum 1500 ve üzeri demişti ben de 1430 gibi gördüm çok küçük olsada. Rabbim herkesin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 🙏🏻
teachermomyy23 Sultiss00 aayy inşallah canım 14 bin değilmi ben yanlış hesaplamadım 1400 sandım başta
teachermomyy23 Esmakeskin çok sağol canım adetim 9 gün gecikti 1 kez dış gebelik geçirmiştim inşallah bu defa sağlıklıdır
Esmakeskin teachermomyy23 değerin iyi Allahın izniyle bu sefer sağlıklıdır hiç kötü düşünme bol bol dua et
Sultiss00 Bende adet gecikmesinin 10. Gününde gittim tam herşeyi belliydi inşallah gitriğinde duyarsın kalp atışını canımm❤️
teachermomyy23 Sultiss00 benimde yarın 10.gün olacak sen kalp atışını duymuşmuydun canım değerin kaçtı duyduğunda
Zeliha_polat Sultiss00 gecikmenin 8. Günü kontrolüm var keseyi gördük bebişi görüp kalbini de duyariz bizde inşallah kaç haftalikti kalbi duyulduğunda
teachermomyy23 Masal2021 sat 23 nisandı.4 hafta 4 günlük oluyor galiba tam hesaplamayı bilmiyorum ama ben genelde 25 günde bir adet oluyorum 9 gün geciktim