Nur_kybs Kızlar benim doğumum temmuzun sonuna denk geliyor ben şimdiden sıcaklamaya başladım o ayda sıcakta nasıl doğrucam birde lohusalık var birde tesettürlüyüm napıcam 🥵
Daisyy000 Nur_kybs Haziran sonu doğum yaptım. Emzirirken bende bebemde su içinde kalıyorduk resmen😅Ankara’da olmama rağmen günde 4 defa kıyafet değiştiriyordum
Csrbbkym Nur_kybs bende temmuz sonu doğum yaptım avantajları ve desevantajları var evet ama evde olacaksınız klima ve serin şeyler tüketeceksin Rabbim herşeyde kolaylık veriyor
yasmincasmin Nur_kybs ilk oğlum ağustos başı doğdu . Doktorların önerdiği gibi olacak şekilde klima açıktı heppp başka türlüsü çok zor olur 😅
Nur_kybs yasmincasmin evde klima yok ama vantilatör açacağz sanırım o da bebeğe zarar verir mi hasta eder mi diye düşünüyorum
staRmama Nur_kybs biz klima açmıştık derecesini sabitleyip açmak gerekiyor çok sıcak olursa çünkü odanın belli bir sıcaklığı olması gerekiyor
Janssue Nur_kybs 3 gündür fenalık gecirmeye basladim ben de aşırı nem yüzünden. Allah yardımcımız olsun. Bol bol su içmeyi unutmayalım💧