yenigebeyim 5 ayı doldurdum 21 hafta 5 günlüpüz ama karnım hala belli değil biraz var ama kıyafetlerden anlaşılmıyor ilk gebeliğim. Ne zaman büyüyecek karnım 😢
defnevedoruk yenigebeyim herkesin kocaman karnı olucak diye birşey yok ki 34 haftalığım şuan üstümde bol tişört var biri görse hamile olduğumu anlamaz asla😃
Parinas yenigebeyim ilk gebeliğiniz mi. İlk gebeliklerde genelde geç çıkar. İlk gebelik değilse de belki iç karnınız büyüktür belli etmiyordur. Bence belli olmaması daha iyi. Çok nazara geliyor yoksa. Eninde sonunda da büyüyecek zaten daha yolun yarısındasınız ☺️
Kikiriki yenigebeyim bende 20+2 yim benimde karnım çok küçük hele sabahları yani sanki çişimi tutmuşum ondan şişlik gibi zaten rahim bökgem biraz şiş hiç yukarı çıkmadı o şişlik
Ozgeee11 yenigebeyim Benimde 21 de belli olmuyordu 26 haftamda belli olmaya başladı. Birde detaylı utrasonuma bakan doktorum su tüketimini iki litrenin altına düşürme ondan da belli olmuyor dedi
Zge12 yenigebeyim canım benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimdede 7 aydan sonra Çıkmıştı şuan 21 haftalık hamileyim yine çıkmadı iç karnın genişse geç çıkar yani senin elinde olan bişey değil
ikibebelianne-M yenigebeyim bence çok şanslısınız 🍀karın büyüdükçe yaşam kalitesi düşüyor nefes alamıyorum, rahat uyuyamıyorum, otururken sağımda solumda sırtımda hep yastıklar minderler var karnım küçük olsun biraz daha rahat hareket edeyim isterdim🥹
Csrbbkym yenigebeyim 21+6 kocaman karnım oldu benide bu durum eahatsız ediyor çok çabuk karnım büyüdü dopuma kadar kendimi düşünemiyorum diyorum moralim bozuluyor herkesin hassasiyeti farklı iste
Pptyaa yenigebeyim 26 haftadayım benimde aşırı büyümedi kıyafetlerden hiç belli olmuyor. Bende büyümesini istiyorum ama sanırım büyümemesi daha iyi daha az çatlak daha az sarkık. Hemde yaz sıcağında kocaman göbek daha zor olur
Buse4161 yenigebeyim iç karnın geniştir canım bebeği hissediyor musun hareketlerini falan? Benim dayımın karısı da öyleydi 2 çocuk doğurdu 1 tane hamile fotosu yok