Eslem2112 Buse4161 yok aşkom benim başıma gelen şey pişmiş tavuğun başına gelmesin tam dedim bitti gebelikle ilgli bişeyim yok istemiyorum perşembe sezeryan için doktora gittim ve rhimde kalınlaşma var dedi gebelikte olabilr adetteseseryan yerimde ağrı vrdı da
Buse4161 Eslem2112 o adet olunacağı zamanda da oluyormuş çok bilmiyorum ama. Rabbim inşallah sana evlat nasip etsin aşkım bilirim o duyguyu en kısa sürede al mutlu haberi inşallah
Anneoluyorumm00 Eslem2112 ben 2022 ocakta girdim bu ikinci hesabım iki çocuk doğurdum burda 😂 çıkmak bilmedim 😂
Anneoluyorumm00 Kedilibebekli maşallah kuzum 😂😂 hepsini 6 yılda mi getirdin maşallah şuan mental sağlığın nasıl hepsi peş peşe olunca zordur. Ben iki taneye zor bakıyorum 😂
Kedilibebekli Anneoluyorumm00 2020,2021,2024 bu da 2025 olacak yani 5 yılda doğmuş olacaklar 😅 mentalim normalde iyiydi ama bu son gebelik hem plansız hem çok erken oldu o açıdan delirdim bir miktar 🤣 bunu da doğurunca implant taktırıcam inşallah.
tahamommy Eslem2112 ağustos 2022 😍 ama foruma girmiyordum sadece bebeğin gelişimlerine bakıyordum bi türlü geçmek bilmiyordu o da 😅 zaten boş gebelikti silip duruyordum uygulamayı 🤣 allahın izniyle doğurunca da burdayım bundan sonra
asena9 Eslem2112 2021 den beri burdayım kızım doğup büyüyünce silmiştim kidste takılıyodum sonra hamile olduğumu öğrenince tekrar yükledim bi burda bi ordayım 🤣
2cocuk2kopek Eslem2112 evet kuzum valla bebek kidse geçmiştim işte ama sevmedim orayı 😅 bura daha güzel 3 ay sonra 2. Doğacak bakalım