Eslem2112 Kızlar aslında 2021 den beri burdayım ama hesabımı 2023 te açtım hade bakalım en kıdemlimiz kim😂
miniksincab Eslem2112 merhabalar 2020′den beridir buralardayım eski hesabımı kaybedip tekrar başka hesapla gelmiştim
Kedilibebekli 2019′dan beri buralardayım başka hesabım vardı. 4.çocuğa hamileyim, artık buradan kurtulmak istiyorum 🤣🤣
Eslem2112 Kedilibebekli bide sen en eskisisin cnm kız bende o yolda yürüyorum buraya girince insanın bir doğurası geliyor 😂
Anneoluyorumm00 Kedilibebekli maşallah kuzum 😂😂 hepsini 6 yılda mi getirdin maşallah şuan mental sağlığın nasıl hepsi peş peşe olunca zordur. Ben iki taneye zor bakıyorum 😂
Buse4161 Martta hamile kaldım arkadaşımın önerisi ile nisanda uygulamayı indirdim hamilelik takibi için. Forumdan haberim yoktu uygulamada görünce bi gireyim dedim girdim o giriş bu giriş daha da çıkamadım 🤣
2Princess1Mom Eslem2112 Öyle canım ilk bebişi 2019 da burdaki bilgilerle aldık kucağımıza. Şimdi ikinci bebişte. 🤭
Nurr52 Ben henüz yeniyim böyle nasıl soru soruluyor henüz bilmiyorum bir yere yazdım ama kimse sabahtan beri cevaplamamış😅saygılar
Alya05 Eslem2112 2018 den beri vardım da o zamanki hesabımın şifresini unutunca Bu sene yeni katıldım