Deleted33000 minikkkk_patatessss oo ozaman bebiş gelmek istiyor demekki annesi belki suni sancı ile destekler doktorun
Babybebi minikkkk_patatessss ben 19 haftadan hemen doğurmak istemek 😂😂😂yatamıyorum sağ tarafım çok ağrıyor yastık alıcam ama sadece sol tarafa yatabiliyorum 😝
sedakck1-2sd 40 haftalığız, 35 den beri sabırsızlıkla bekliyoruz gelmesini istiyoruz ama heyecana heyecan katmak istiyor bu minik kuzular sanırım hala bekletiyor 🥹 yarın randevumuz var bakalım nasıl devam edeceğiz sürece
mavi407 minikkkk_patatessss 36+2 ben hemen gelsin istemiyorum, işten 37 de ayrılacağım, evde biraz zaman geçirmek ve aklımdaki işleri halletmek istiyorum, inşallah bebişim acele etmez
EbCey minikkkk_patatessss ben doğum yaptım canım. Çok şükür bebeğim sağlıklı yanımda. 3,5 santim açıklıkla 40 dakika içinde aldılar doğuma. Ama doğumum benden dolayı sıkıntılı oldu biraz. Kanım pıhtılaşmadı. Çok uğraştılar. 48 saat müşade altında tutup bi problem olmazsa taburcu edeceklermiş. Bakalım.
minikkkk_patatessss EbCey olsun sağ Salim kucağına almışsın canm darısı bizim başımıza inşallah normal doğumlu oldu sezeryanmı
EbCey minikkkk_patatessss Amin canım inşallah. Dualarım sizlerle. Sezaryen oldu ilki de sezaryen olduğu için.