minikkkk_patatessss Varmı benim gibi olan kızımla bir an önce tanışmak istiyorum sabırsızlanıyorum sancı vs hissetmiyorum benim gibi sabırsız olan varmı
Kur minikkkk_patatessss 37+6 yım yarın sezeryanim var çok heyecanlıyım kızıma kavuşacağım inşallah 😍🙏
Ayshababy minikkkk_patatessss 37+5 deli gibi bekliyorum kızımı çok sancı kasılma oluyor 39 kadar gelmese suni vericek doktor
arwen1 minikkkk_patatessss bugün tam 37 haftalık olduk. Tabi ki en hayırlı en doğru zamanda gelsin ama gerçekten bir an önce doğsun istiyorum. 37+5 de dogurcam diye manifestledim 😄
Ayshababy minikkkk_patatessss evet canım bebeğin suyu azaldı için 38+4te suni sancıyla başladık 38+5 sezaryen geldi 😀
Ayshababy minikkkk_patatessss inşallah kolay doğum olur canım ben 9cm sezaryen oldum bebek başını yanlış yere yerleştirmiş son an
Zeynep_Sedat minikkkk_patatessss bende 37+5 ı’m. Artık gelsin istiyorum. 2 oğlum var buda prenses inşallah sabırsızlıkla bekliyorum. Hamilelik beni çok yordu. Normal doğum bekliyoruz annem 2 güne gelecek hemen hurma ananas başlayacam