Kuzucukno2 Çok kötü acıyor zor emziriyorum bayilcam acıdan. Siz nasıl geçirdiniz? Garmastan pomad, lansinoh ve incia krem, zeytinyağı, gümüş kapak bunların hepsini denedim.
Oznurcivan Kuzucukno2 Bende çok çektim o acıyı ama 8. Ayda sütten kesmekte buldum çözümü Instagram da bir sayfa var mucize kapak diye bir şey satıyorlar meme ucu yarasını iyilestiriyormus bir bakın derim geri dönüşleri süper ve tamamen doğal bende doğuma yakın o kapaktan almayı düşünüyorum
Daisyy000 Kuzucukno2 Lansinoh falan hikaye.Neler neler denedim… 4 ay aglaya ağlaya emziren bir anne olarak en son çareyi gittiğim genel cerrahta buldum. Fito ve hametan kremi karıştırıp sür, gogus kalkanı tak. Her emzirme sonrası mutlaka yap
Ckraynr Kuzucukno2 valla ben bi çaresini bulamadım. 6 ay kadar aplaya ağlaya emzirdim. Sonra ramazanda oruç tutayım dedim 1 yaşını geçmişti süt azaldıkça çok emmeye başladı yine bir 2 ay yara oldu. Görümcemin göğüs ucu kopmuştu. Geçeceği varsa geçiyor emzirmeden sütünüzle ıslatın biraz hafifletiyor. Allah kolaylık versin çok zor 2. Doğumum olacak en çok korkum o
Kuzucukno2 Oznurcivan teşekkür ederim 🌸 8 ay geçmedi mi ya benim ilk doğumumda 2 ay falan sürdü ona bile zor dayandım sonra geçmişti çok şükür
Umrnasln Canım bende çektim o acıyı ilk dogumda ikincide ise çözümü katron yaginda buldum hic yara olmadı doktorum önerdi ev yapımı komşum verdi bana sürdüm o iyi geldi
Kuzucukno2 Ckraynr offf çok zor valla ya. Benim de ilkinde 2 ay kadar sürdü ama sonra geçmişti inşallah geçer çok korkunç bı acii
Edum Kuzucukno2 ayva çekirdekleri küçük bi kaseye konur üstünü gececek kadar su eklenir 1 2 gece bekletip jel kıvamına gelince sürülür ben ilk bebeğimi 26 ay emzirdim ne zamanda yara olsa bununla geçirdim tavsiye ederim
Pinar6161 Kuzucukno2 ayva çekirdeği ve 2 kaşık suyla birlikte 1 gece bekleyip jöle kıvamına gelince sür diyorlar. Ben daha deneyimlemedim 🌸
kubraa39 Ben Kudret narı koymuştum en iyi o gelmişti benim de geçmiyordu içindeki çekirdeği çıkarıp direk göğüs ucuma koyup beklettim her emzirmede tekrarladım 2 güne geçti .