Nur_kybs Meriveannesi geceler uykusuz bel ve sırt ağrıları iyice arttı yataktan kalkarken sumo güreşçisi gibi hissediyorum birde penguen yürüyüşü eklendi 🤣
Meriveannesi Nur_kybs ayy aynen canım🌼 sağlıcakla kavuşalım Allah’ın izniyle🤲 Kaçıncı haftanızdasınız
Noluyoya 34.Haftamdayım yeniden mide bulantısı kusma başladı çok yorucu bi süreç hayırlısıyla doğursaydık
Meriveannesi Noluyoya bulantının zamanı hiç belli olmuyor canım cinsiyet nedir 🌺 Âmin🤲 canım sağlıcakla kavuşalım doğru zamanda Allah’ın izniyle🤲
2Princess1Mom Meriveannesi 32+1 daha eksikler çok fazla. 🤭 Temmuz başı doğum inşallah. Bir şekilde desteksiz yetiştirmeye çalışıyorum. 😊 Hazırlık dışında mide yanması ve ayaklarda yanma kramplar hat safhada. Bebek hareketleri can acıtıcı. Sağlıkla kavuşalım inşallah. 🤲❣️
Meriveannesi 2Princess1Mom maşallah canım âmin🤲 Allah’ın izniyle🤲 doğumun nasıl olacak canım normalmi sezeryan mı Kramplar için magnezyum kullanıyor musun
2Princess1Mom Meriveannesi Sezaryen olacak canım. Magnezyum kullanıyorum her gün soda da içiyorum ama bir faydasını göremiyorum. 🤭
Canan1991 Nisa58Sivas kapı süsü ve magnet aldım daha çikolata almadım onu da Haziran gibi sipariş vereceğim Trendyol’dan aldım uygundu hemen sipariş verdim
2Princess1Mom Meriveannesi Tutulma olmuyor balım ama uyku nedir unuttum. Bölük börcük uyuyorum hep. 1 saat yatıyorum 1 saat sonra ayaktayım. 🥺
Seyma0323 30 haftalık olduk🤲 tüm eşyalar kiyafetler tamam.. herşeyini aldık çok şükür. Sadece isimli hastae çıkışı gelecek daha.. bu haftasonuda büyük alışverişe gidicem buzluk doldurmak için. Bayramdan sonrada kiyafetlerini yıkayıp ütüleyip kaldırırım🌸
OzenMeryem Meriveannesi Bebek arabası, kıyafetler, yatak aldım şimdilik daha küvet ve hediyelikler için malzemeleri alıcam sonra da alınacaklar bitiyo inşallah ☺️
Meriveannesi OzenMeryem maşallah canım🌼 herşeyin hazırmış doğumunuz belli mi🥰 kaçıncı haftanızdasınız
Seyma0323 Meriveannesi ilk oğlum 2,5 yaşında. Sezaryan ile oldu. Şimdide ssvd (vajinal dogum) olarak bekliyorum 🌸🥰