Sendenbanakalan Cimcime30 gecikme neden peki? Gec döllenme ise kac gün sonra olmaz isem kana gideyim?
Elsanur Sendenbanakalan ya benimde aynı bat 23-24 tü 2 gün önce yaptım silik çizgi çıktı inanılmaz bel ağrım var kasık ağrım var . İlk hamileliğimin belirtileri yaşıyorum. Reglle benzer zaten aynı zamana geliyor bebiş varsa eğer 😂🫶🏻 ben 2-3 hafta daha bekleyeceğim kan vermek için bayramdan sonra giderim belkide. İlk gebeliğimde erken gittiğime çok pişman olmuştum
Farida_Aliyeva_ Sendenbanakalan bende 8 i kan verib 16 sı bir daha verince (Azerbaycanda) bana zaten yeni vermişsin yine niye veriyon dedi bende sen işini yap dedm😂😂 iykide demişim🫢👶🏻🎈 inşAllah sende pozitiv haberini alırsınnn🧸❤️
Cimcime30 Sendenbanakalan cnm eğer yumurtlama catlama takıp etmemıs olsaydın derdım kı geç yumurtladın ama takıp etmıssın stresten olabılır yanı
Sendenbanakalan Cimcime30 aşko tşk ederim bencede öyle insan ister istmez herşeyi düşünüyor halâ tık yok beyaz akıntı da haric🩷bari adet olsamda bidahaki ayı degerlnedirsem ya
Fulya94 Benim de adet geçti ve test negatif. Eğer geç döllenme ise ne zaman belli olur? Çarşamba günü kadın doğuma randevu aldım eğer hala adet olmazsam gidicem ama adet olursam o zamana kadar iptal etmeyi düşünüyorum randevuyu