Chefff Ezgi3545 60 la hamile kaldim 3 aylık olduk doktor kontrolüne gittigimde hiç almamisim ilk gebeliğim
Ezgi3545 ilaydaaydar707 bence gayet iyi özellikle dikkat ettiniz mi kilo alımınız nasıl ilerledi ? ilk trimesterde kaç kilo aldınız mesela ya beni lütfen aydınlatın sizin gibi olmak için can atıyorum şuan 😄🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mom6535 Ezgi3545 ben kızımda 72 kilo ile gebe kaldım doğuma girerken 79 kiloydum doğum sonrası 71 kg idim suan ikinci gebeliğim 70 kiloyum ama mide bulantısı çok çektiğim için ve sadece mevsim sebze meyvesi ile hamileliğimi geçirdiğim için kilo almıyorum inşallah bu doğumda da az bir kilo almış olarak sonlandırırım ❤️
Mrvsmt2502 Meryemm0 3 yaş + 25 günlük bebe ile yemek yemeye vaktim olmuyor kahvaltı 2 yumurta öğlen ayakta domates salatalık Maydanoz vs akşam genelde gaz yapmasın diye sebze ya da et yemekleri oluyor birde emzirmek kalori yaktırıyor. Kilo vermeye çalışmadan gitti bu kadar ben tekrar 52 en kötü 55 e düşmek istiyorum
Ezgi3545 Mrvsmt2502 insan yemeye alışınca o tempoya geçmek nasıl olur hayal bile edemiyorum ama az yemeyi diliyorum 🙏🏻
ilaydaaydar707 Ezgi3545 hiçbir şeye dikkat etmedim desem yeridir bakalım gidecek bu kilolar ben bu kadar kilo almak istemiyordum ama ekmek hamur işini bol bol yapıp yiyordum son ayıma kadar hiç dikkat etmedim
Mrvsmt2502 Ezgi3545 hamileyken çok yiyordum özellikle son zaman zaten çok kilo almadım diye abarttım ama doğumdan sonra iştahım kesildi hatta midem küçülmüş 1 ay önceki porsiyonu bitiremiyorum
Ezgi3545 MhysaTheGreat diyet ya da spor gibi bişey yaptınız mı doğum sonrası daha öı düşük kalıri aldınız nasıl başardınız 🙏🏻😊
1Ali Ezgi3545 pek kilo almamıştım, 60kilo ile hamile kalmıştım sanırım 1-2kilo arası almıştım ilk trimesterde
MhysaTheGreat Ezgi3545 açıkçası özel bir çaba göstermedim kilomun büyük kısmını bebek almış plasentamda büyüktü suyu vs derken doğumdan sonraki gün eve geldiğimde 77den 70e düşmüştüm. Sonra da emzirirken kadınlar günlük 500 kalori yakıyormuş ben normal sağlıklı beslenmeme devam etmeye çalıştım öyle gidiyor ama bebğime tek bakıyorum çoğu zaman evde akşam yemeği yok geçiştirmek zorunda kalıyorum kahvaltılık vs onun etkisi olmuştur
Rmysa97_ İlk doğumumda 55 le hamile kaldım 69 gittim çıktığımda 57 dim şuan 33 haftalık hamileyim 56 kiloyum 53 le hamile kalmıştım başta 51 e düştüm 5 kilo aldım bebeğimin gelişimi yerinde çok şükür ama bulantıdan yana çok çektim kilomdan da belli 🥲
Yzc_asli Ezgi3545 78le kaldım 34 haftalık hamileyim 86 oldum inşallah bende doğumdan sonra hemen verebilirim
Elsanur 68 ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim doğumdn sonra herkes verir ben 95 kg oldum😂😂 tekrar 75 e düştüm şimdi 85 ile hamile kaldım artık 100 kg olurum herhalde 😂😂
Htcilbay Ezgi3545 ilk gebeligim de 65 buçuk ile hamile kaldım 72 ile dogum yaptım. Suan ikizlere hamileyim 65 ile hamile kaldım. 30 haftaligiz. Ve suanki kilom 80 temmuz 12 gibi 37. Haftaya dogum planlanıyor. Daha alırmiyim bilmiyorum. Doktorum 84 e kadar müddeti var. Ama o kadar almam gibi hayırlısı olsun diyelim 😂🥰