betulylmaz 29+6 yım dün kontrole gittiğimde baş ve bacaklar 1 hafta geride karın çevresinin 3 hafta geride olduğunu öğrendim . Böyle giderse erken doğum olabilir dedi . Suyun iyi dedi. Başına böyle bir durum gelip düzelen var mı ? Çok korkuyorum 😢
aysgl18 betulylmaz aynı durum bizim de var tam olarak o haftalarda çıktı 34 olduk ne kadar durursa kâr diyorum,kaç kilo olduğu söylendi size ?
betulyildizz betulylmaz benim de o haftalarda ortaya çıktı maalesef düzelmiyor ama protein ağırlıklı beslenirseniz arası daha fazla açılmaz
Elzem123 betulylmaz canım benim büyük kızımda öyleydi 28 haftada hatırlıyorum 1031 gramdı kilosu. Tam 40+1 de 2600 olarak doğdu 5 yaşına geldi halen çıtı pıtı ama büyüyorlar şükür o yüzden sıkıntı etme.
miniksincab betulylmaz detaylı ultrason da bir problem çıkmadıysa bunları düşünüp strese girmeyin beslenmenize dikkat edin dinlenin emin olun hepimize ya önden ya geriden geldiğini söylüyorlar bana ilk zamanlar 3 hafta önde gittiğini söylerdi doktorum son 2 ayımda durmuştu yine de çok şükür bebeğimi kucağıma aldım isterseniz başka doktora gidin ben 2 doktor takipliydim özelde ki kiloyla devlette kilo aynı değildi
betulylmaz betulyildizz inşallah sağlığında bir sıkıntı olmasın da . Beslenmeme dikkat edicem teşekkür ederim 🙏
betulylmaz Elzem123 ay maşallah Allah bağışlasın . Minyon tipli olması önemli değil sağlığında bir sıkıntı olmasın da 🙏
betulylmaz miniksincab detaylı da bir sıkıntı çıkmadı . Ben de iki doktor takipliyim aslında devlette 1 hafta geri çıktı özelde 3 hafta geride çıktı. Ve özelde gittiğim doktora güveniyorum o yüzden bu kadar sıkıntı ettim . Umarım dediğiniz gibi olur hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız teşekkür ederim 🙏☺️