sunkiss Busra456 ben doruk tıpta mutlu beye gittim çok çok iyi bir doktordu. 1500 muayene ücreti var ama değer bence
Arzu1616 Busra456 hayat hastanesi merve ışık çok iyi çok sıcak kanlı ilgili muayene ücreti 1500 cuma günü de yeni zamdan etkilenmemek için doğum ücretini ödedim
Muhammederva İlk hamileliğimde birçok özele gittim hayat ceylan vs memnun kalmadım şu an 2. gebeliğim Bursa şehir hastanesinde demet haytoğlu takipliyim çok memnunum tavsiye ederim
Busra456 Muhammederva şehir hastanesinden randevu alamıyorum. İlk randevuyu nasıl aldınız acaba sisteme ne zaman girsem randevu yok diyor
Momygueen Bby21 bende çarşamba günü ödicem zamdan etkilenmemek için 1 haziranda zam gelicekmiş. Temmuz ortası sonu benim doğumum.Sizde orda doğum yapmayı düşünüyorsanız ödeyin zam gelmeden bence
Momygueen Bby21 aa bende merve hocaya gidiyorum 28 haftalıkken gittiğimde bebek baş aşağı duruyodu o yüzden normal doğum gibi gözüküyor dedi ama bu çarşamba tekrar gidicem 32 haftalık oldum bakalım konuşuruz tekrar 🌸 siz kaç haftalıksınız
Gulnurykt Bende hayat hastanesine gidiyorum doktorum nazmiye Şentürk gayet memnunum benim indiririm var 1300 gibi bişey ödüyorum muayne için
sadbut Busra456 her sabah saat 10:03 10:10 gibi bakın mutlaka denk gelir sabah 10da acılıyor randevular bir sonraki 15. Gun randevuları sabah 10da acılıyor sistemde
Muhammederva Busra456 doktorumu belirledikten sonra talep oluşturdum randevu mesajı otomatik düşüyor sadece onaylamanız yeterli
Deryacan11 Busra456 sabah 10 da mhrs adresinden kontrol edin 2 hafta sonrasına randevu bulabilirsiniz
Aylince Hayat hastnesi Irmak Üyel e giden var mı acaba yada bilgisi olan bende araştırma içindeyim henüz belirlemedim daha doktoru
sadbut Aylince ilk zamanlarda gitmistik cok tatlı bi doktor tatlı dilli hanım ve ilgiliydi evime uzak oldugu icin devam etmedik