Masal2021 Kızlar evimi boyayacam hangi renk boya gider eski rengi sarı tonlarindaydi bide yatak odam vizyon ve kahverengi ona hangi renk yapayım sizce [](https://)
Ceren1996 Masal2021 dingin gri tavsiye ederim benim evim öyle çok güzel duruyor koltuklarimda sizinki gibi siyah gri. 🤗
Masal2021 Ayseguls_baby bide canim benim duvarlar alçı değil sıva böyle sildigimde temizlenen boya da lazım seninki siliniyormu
Ayseguls_baby Masal2021 tavan rengimiz permolit beyaz renk. Benim de koltuklarım gri çok güzel yakışıyor hiç göz yormuyor bu renk, evin her tarafı aynı renkte
Ayseguls_baby Masal2021 aynen canım siliniyor iz kalmıyor. Sandalyelerim duvarda siyah iz yapmıştı sürtünce, eşim cifle sildi duvarı tertemiz oldu hiç iz kalmadı
Ayseguls_baby Masal2021 evet yakışır canım bu renk çok açık gri ve bej karışımı. Benim yatak oda takımım vizon- gri renk karışımı o odaya da çok yakıştı
Masal2021 Ceren1996 fotoğraf atabilirmsn canim rengi canlandiraniyorum gözümde ☺️ temizliği nasıl silince tenizleniyormy
Ceren1996 Masal2021 fotoğraf nasıl atılıyor bilmiyorm internete yazın cikar. ama evet 2 yıl oldu evleneli silince temizleniyor 🤗
Ceren1996 Masal2021 evet her yerini bu renkle boyattırdık 🤗 evime her gelen rengini sordu boyattiranlarda oldu yani
Masal2021 Ceren1996 valla bende beğendim kafamda biyle bir ton vardı ama evi karartirmi diye tereddütte kalıyordum baktgm renk ve seninki aynımı şimdi foto atacam