39+5. Haftadaydık, oğluşumun gelmeye niyetı yoktu baş aşağıydı 38. Haftada ama kanala inmıyor ama olsun 41. Haftaya kadar beklerız demıstı doktorum. Neyse cuma gunu olan haftalık kontrol için randevu almak üzere hastanemı aradım doktorumun o gün olmadığını ama bu gece burda olacağını söyledıler eşimle ertelemeden gıdelım dedık. Tabıı benım hıssettıgım olmuştu bacaklarım da ki ağrı kayboldu pelvık agrım azaldı derken döndü makata kesın dedım haylazım öyle yapmıs. 40. Hafta oldugu için ve nstde de duzenlı sancılarım oldugu için zaten kontrol muayeneye gıderken bıle feci adet agrısı gıbı agrım vardı. Doktorum beklemeden bunun alınması lazım haftan doldu dedı ve ona da eşimede guvendıgım için kabul ettım. Yatışım yapıldı 22.05.2025 persembe akşam saatınde. Çok korkuyodum annemı aradım hastaneye yakın dıye geldı korkumu bastırmaya çalıştı ama nasıl heycanlı ve korkuluyum… bu arada doğuma inenene kadar bıldıgım tüm duaları aklımda sayıkladım hep isteklerımı Allahtan:)🌸 tüm hamişlere de dua etmiştim kendıme de diyerek… Sonra benı ameliyata aldılar uyandıgımda narkozlu ameliyat masasındayken doktorumu sordum burada mı dıye burdayım annecim bebiş çok tatlı anne dıye aglayıp doğdu duydun mu dedı🥰🥹😂 sonra odama cıktım 2 bucuk gun yatış ardından bugun evdeyız paşamla evde ilk sabahı💕🫶🏻 burda hep yazanlara bizde yazar mıyız daha cok var derdık Rabbım nasıp ettı yazmayı sizede kolay doğumlar saglıklı sıhhatlı ıstıyorum, tüm evlat aşkı olanlarada Rabbim en kısa zamanda versın ınsallah 🫂💖🌸