Nihaladem Kizlar merhaba iki gündür acaip dişim agriyor kivrandiriyor resmen ne yapabilirim 32+1 günlük olduk bu durumu yaşayan varmı lütfen yardımcı olun parol kar etmiyor gargaraya doktor sıcak bakmıyor ne yapmalıyım
Gofretinannesi Nihaladem benim artık iltihap burnuma kadar geldi bende haftaya gidicem bakalım diş için antibiyotik isticem
1_Pandackk Nihaladem öncelikle doktora görünün mutlaka ilaç vericektir rahatlamasi için karanfil tane koyabilirsiniz diş köküne tuz koyun 1 dk sonra çıkarın gargara varsa yapın 3 ay full diş ağrısı yaşadım aşırı kötü hamilelikte daha kötü olmali 🥺
Selin_murat1987 Gofretinannesi niye bekliyorsun ki iltihap özellikle bebek için çok tehlikeli benimde disim kırıldı direk antibiyotik verdi dr
Nihaladem Ay valla ne yapmıyorum ki sprey var kullanıyorum uyuşturuyor sonra geri geçiyor aynı ağrı karanfil sirke tuzlu gargara hiç fayda etmiyor damağımdan beri ağrıyor ve bir anda başladı desem şimdi tüm vücuduna vuruyor ağrı yerimden kalkamıyorum
Tuby_ Nihaladem doğum doktoruna bilgi verip diş doktoruna görünmende fayda var canım bende doğum sonrasına diye erteledim ağrıyı çektim ama dişim apse yapmış artık dayanamadım mecbur dişçiye gittim kanal yapılıyor süreçi daha uzattım apse yaptığımdan o yüzden dikkat et
Nihaladem Selin_murat1987 valla bekleyemedim zaten gittim doktorumlada gorusturdum adrenalin içermeyen bir uyuşturucu iğne varmış onunla işlem yapılabilir dedi valla discimde çok iyiydi iğnesiz ilaçsız dışı oydu iltihabı boşalttı rahatladım bir hafta açık kalsın iyice bosalsin ağrın tamamen dönünce gel dolgu yapayım dedi şuan şükürler olsun rahatim