hurrems Kizlar yenidogan icin hangi bebek bezini almaliyim? Herkes farkli bir sey oneriyor hangisine bebegim uyum saglicak bilemem o yuzden sadece iki paket almayi planliyorum onerileriniz neler
Merve_kucuk hurrems Kızımda molfix kullanmıştım memnundum. Şimdi pahalı gibi gelince bu bebeğime pure baby aldım. İnşallah 21 gün sonra deneyeceğim
aslhnkrts9 hurrems sleepy natural 1 numara almıştım ben onu kullanmıştım pişik sızdırma vs yapmamıştı .
Garfield 3 kilodan küçük bekleniyorsa 0 büyük bekleniyorsa 1 numara. Molfix kullandık sorun olmadı Sleepy de arada alıyordum o da sorun yapmadı
gamzemissss Molfix aldım bende. Evet pahalı görünüyor ama çok önerildiği için tercih ettim migrosta indirim oluyor 2 al 1 öde vardı aldım 2 ay sonra kullanıcam inşallah
Cesie hurrems her bebek farklı olduğu için,Siz deneme yanılma ile ilerleyeceksiniz. Başkası çok memnundur ama sizinkine pişik yapar
pinnarr Dün sleepy aldım bende indirimdeydi kullanmadım daha molfix ve sleepy den devam etmeyi düşünyorum ama bebeğe görede degişiyo
hhaziran hurrems sleepy bio natural alacaktım ilk kızımda çok memnundum ama premium olarak güncellemişler malzemeden çalmışlar 😬 o yüzden molfix pure soft aldım onunla başlayacağım ilk. Her bez her bebeğe yaramıyor deneyip göreceğiz bizde 🌸