Melike_mlke Kızlar 5 haftalık hamileyim gaz sorunu yaşıyorum geceleri karnım şişiyor gaz oluyor rahatsız ediyor ağrı yapıyor gazlı şeyler yemiyorum zaten bu problemi yaşayanlar var mı
Helink Melike_mlke evet çok normal rahim büyüyor be bagıesaklara baskı yapıyor bol bol lifli yüceller tüketin kabak gibi kefir için günde 1 kere 🙏 tahıllı kepeklı ekmek tüketin
ppmerlina Melike_mlke evet normal bitanem ben 4-5 haftalık hamileyken sanki 4 aylıkmışım gibi karnım vardı
Leontiine Melike_mlke evet bende yaşadım mide şişiyor sürekli tok hissediyordum hep gazım vardı ama birkaç hafta sonra bu problem geçti yerini mide yanmasına bıraktı çok normal muz ve erik ye bana onlar iyi gelmişti 🧚♀️ tek yiyebildiğim meyve zaten
Melike_mlke Arya2478 geceleri daha çok oljyor taş varmış gibi sağ tarafımda içinde gaz oldu için kocaman oljyor karnım benimde senin nasıl gün içinde nasıl
Zehrbblc Melike_mlke amin inşallah sağlıkla sıhhatle hepimizin kucağına almasına razı görsün yavrularımızı Rabbim 🥹🫶🏻😍
Leontiine Melike_mlke evet canım :( ama bi kaç gün sabah yataktan kalktığım an başladı o dayanılmaz oluyordu. Sakız çiğnemekle buldum çözümü yandığı gibi şekersiz sakız attım ağzıma iyi geldi