TAkilicci öncelikle rica ederim 💐 insan merak ediyor endişeleniyor haklısınız 💐
Biz başta hep beraber aynı odada uyuyorduk ikisini beraber uyutuyordum bebek uyanınca çok şükür kızım uyanmiyordu. Şimdi de aynı saatte yatırmaya çalışıyorum ilk önce bebeği uyutuyorum sonra kızımı odasına götürüyorum çünkü bensiz uyumak istemiyor oda ben bebeği uyuturken geceliklerini falan giyiyor sonra onu da uyutuyorum çünkü bende tek bakıyorum eşimde yardimci olmaya çalışıyor ama işte yapabildigi kadar. Bebek doğunca büyüğü çok büyük geliyor insanın gözüne ve ister istemez sabır kalmıyor ama babası sağolsun akşamları dışarıya bol bol götürüyor vakit geçiriyorlar. Ama ben evde fazla bişey yapamıyorum etkinlik falan okul burda iyi oluyordu hafta sonları da bazen oyun alanlarına bazen de hava güzelse parka gidiyoruz sık sık.
Evet ev işleri aksıyor ister istemez yani normal olan şeyler çoğu zaman bebiş uyurken yapıyorum kaldığı da oluyor bunu sorun etme hiç çünkü yavaş yavaş herşey rayına giriyor. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin💐 evde bebiş olması çok güzel bişey ♥️