Yzc_asli ikizler kesinlikle, ikizler burcu bir kadın olarak kendi burcuma pozitif ayrımcılık yapıyım. Genelde ikizler bebekleri çok sorunlu ağlayan zor bebekler olmuyorlar. Ayrıca çok zeki oluyorlar hızlı öğrenir hızlı konuşur yürür. Yeteneklidir cidden, yetiştirmesi zevklidir. Ben kendi burcuma uyumlu olsun diye bebemi aslan olarak ayarladım ama erken doğum riskim var. İnş ikizler bitmeden doğar diyorum hatta konuşuyorum ufaklıkla, yengeç olacaksan o kadar bekleyeceksen zamanına kadar bekle de aslan ol bari diye. Ağlayan kimseye tahammülüm yok bu annem en yakın arkadaşım da olsa fark etmez. Hele sürekli ağlayan biri yada ağlayarak manipüle ederek işini yaptırmak isteyen biri ve bu erkek olursa (bebem erkek) vay halime diyorum. Çocuk da benim travmam olur bende çocuğun olurum diye korkuyorum. Yani karakter olarak kendi kişiliğimiz ve kişiliğimize uyum bence çok önemli. Eşim de bi su grubu burcu (akrep), yani birşeyi söylediğim de hızlıca kavrayamamasından yada hızlıca düşünüp karar verememesinden, alınan de-monte mobilyayı ben yol göstermeden çok uzun saatler harcayarak anca kurmasından şikayetçiyim. Zeka çok önemli bizim için. Korkuyorum anlayacağınız yengeç olur bebem diye. 🥹