ppmerlina Dadas kocam yanımda horluyor ben katıla katıla gülüyorum adam deprem oluyor sanmazsa iyi 🤣🤣 @Bnguuu_102 @Aysun84
Aysun84 Bnguuu_102 Bnguuu_102 kız benimki uzman değil yarın bir gün öyle yazar demek istedim snsöösmdöçç
ppmerlina Bnguuu_102 ay geçen biri o postunun altına demiş ki ben de esnaf karısıyım (ikinci el spot) 🤣🤣🤣 aynen böyle yazmış yemin ederim ne güldüm anlatamam. 10 senelik dalga konusu oldu (post sahibi)🤣🤣
Bnguuu_102 ppmerlina hahahha tövbe estağfurullah unutamadığınız postlar başlığına yeni bir post etkendi 🤣😂
ppmerlina Bnguuu_102 kesinlikle birinci o, ikincisi bu, üçüncüsü de biri gebeydi hani gebelikte nişan gelmesi diye bir şey var ya peçeteyle silip onu çekip atmıştı o da bende travma kaldı o günden beri iyi değilim 🤣🤣🤣🤣🤣
Bnguuu_102 ppmerlina biz hemen hemen aynı zamanlarda katilmişız ama ben çok ilginç şeylere denk gelmişim demekki 😂
ppmerlina Bnguuu_102 ben bi ara foruma aylarca girmedim sonra geri döndüm. Belki o zaman olmuştur 🤣🤣🤣
ilkiminannesi Tazecikannecikbitanecik işin gücün yok mu belki de erkeksin trolsün ne amaçla buradasın Önüne gelen gelmese bu uygulamaya