Pinnar7 Bugün çok şiddetli kasılma nedeniyle acile gittik, rahim ağzımın Kapalı olduğunu doğuma dair bir şey olmadığını bebeğin ters durduğunu söyledi. 35 ten sonra döneni hiç görmedim dedi. Büyük ihtimal pazartesi kontrolümde sezeryan günü mü verilir? Nasıl oluyor süreç yaşayan yazabilir mi???
TugceOrak Pinnar7 aşkım 34. haftamdan beri bebeğim yan yatıyo ve 37+4üm hala aynı pozisyonda maalesef. Doktorumla beraber umutla dönmesimi bekledik ama maalesef artık dünkü muayenemde sezeryan günü verdi doktorum. Tabi bi mucize olur da döner kendi gelirse başka ama şuan için zorunlu sezeryan gözüküyor benim için. Benim doktorum da 35ten sonra çok nadir dönen bebekler oluyor dedi, umarım senin bebeğin döner 😊
Aselyusra Pinnar7 daha geçen hafta doktorum başka bir gebeye 38 e kadar dönebilir o zaman dönmezse artık sezeryan demektir dedi. Demek ki daha vakti var
Merve_kucuk Pinnar7 34+5 günlükken dönmüştü bebeğim. Çarşamba kontrole gideceğim. 37+3 olmuş oluyorum bakalım bebek hala doğum pozisyonunda mı
Pinnar7 TugceOrak döneceğini ben de hiç düşünmüyorum çünkü hiç kıpırdamadı bile şimdiye kadar sadece çok şiddetli kasıyor kendini karnım taş gibi oluyor nefes bile alamadım bugün o derece acile gittik. Kaçıncı güne verdi sana acaba günü? Ben artık dayanamıyorum gibi çünkü 38 derse tamam diyeceğim
TugceOrak Pinnar7 benim hep umudum vardı çünkü hep çok hareketliydi, aha döndü diye geziyordum ama sağdan sola, soldan sağa yatıp duruyor haftalardır. 2 hazirana gün verdi bana, gün olarak 38+6 oluyor benim. Sağlıkla bir an önce doğurursun inşallah canım
Mnamtl Benim doktorum 37. Haftaya kadar dönmeye devam edebileceğini, sonrasında artık yer darlığından çok düşük bir ihtimal kalacağı bilgisini verdi bana 🤷🏻♀️
Pinnar7 Mnamtl benim kendi doktorum pazartesi bakacak, bu acil doktoruydu ama şimdiye kadar hiç dönmedi asla kıpırdatmadı bile kendini ben hiç sanmıyorum
Pinnar7 TugceOrak bir şey kalmamış heyecan yüksektir sizin benim bile haziran sonuna vereceğini düşünerek uyuyorum uyanıyorum hep aklımda bir tek o var ama kavuşmayı bekliyorum bir an önce Allah biliyor :) hayırlı doğumlar size de buraya yazarsanız sevinirim :)
TugceOrak Pinnar7 valla hem heyecan hem korku hem aynı bedende olamayacağımız için üzüntü, hepsi karışık 😊 İnşallah pozitif bir süreç atlatırım buraya yazarım, olumsuz sürecimden bahsetmek istemem kimseyi korkutmamak için 😊
Merve_kucuk Pinnar7 evet o gün gitmiştim ama ne zaman döndü bilmiyorum. 32 haftalıkken makat gelişti.