Sevo-20 Merhaba kızlar 12 haftalık hamileyim Dr erkek gibi dedi ama değişedebilir diyor çevrem erkek ise erkektir değişmez diyor varmı böyle durumla karşılaşan
faveylaa Sevo-20 11.haftamda doktor erkek diye tahmin yaptı 14.haftada kız dedi 20.haftamda kız olduğu detaylı da netleşti bence biraz erken netleşmesi için :)
Aselyusra Sevo-20 erkekten kıza dönen olabiliyor ama kızdan erkeğe olmuyor dşye duydum yani daha az oluyor. Ama 12 haftada yanılma payı azalıyor eğer cihazı iyi ve tecrübeli doktorsa
hamilegunlugum5 Sevo-20 benim ilk kzıımda doktorum göbek bağını pipiye benzetmişti ama çok şükür daha aynı gün dur bakiym hareket ediyo dedi ve kızım 16 haftalıktı geri emin olamayınca bir sonrakine bıraktık ve kızım oldu 🌸 12 hafta erken biraz cinsiyet için
Ftrhn Sevo-20 kabarıklık o haftalarda kızda da oluyor. Daha belli olmaz canım değişebilir yani 🙂 gönlünüzce olsun
Sevo-20 Tabiki öncelik le sağlıklı olsun ama kız bebeğim olsun istiyorum çevrem de erkek dediyse o erkektir kıza dönmez diyor :) içimde hala kız için bir umut var