Ayseguls_baby Phyloo birbirinden çok bağımsız duruyor canım Göktuğ Alp uyumlu oluyor ya da sadece Göktuğ
AdaEcem Phyloo Ali ismi çok iyi de, diğer isim başka seçenekler var mı ?İsim seçmek zor bir de uyumlu olması bakmakta zorlaştırıyor. Benmde oğlum ismi Zeki olacak, bı isim daha arıyorum hâlâ. Doğuma 2 ay kaldı🥲
Ayseguls_baby Phyloo bilemedim canım belki zamanla alışılır ben daha önce hiç duymadığım için bağımsız geldi bana
Phyloo Ayseguls_baby banada bağımsız geldi yinede sorayım dedim 🤷♀️ kafam karışık Ali’nin yanında ne olsa diye çok zor isim konusu ya
Ayseguls_baby Phyloo ben erkek olursa Yaman koyacağım Yaman Ali uyar 🤷🏻♀️ Deniz Ali olabilir başka isimlere bak bence canım
Phyloo Kelebelmom görümcemin çocuğu alı poyraz ali asaf ve yiğit ali de kararsızım kv alihan istiyor 🤷♀️ ne olacak bilmiyorum
AdaEcem Phyloo Uras, Anıl, Erdem, Emre, Emir, Emin, Eren, Aren, Arda, Baran, Kenan, Aziz, Yusuf, Çağlar, Çağan, Kaan, Mete, Metehan, Buğra, Burak, Kamil, Can, Evren Bunlar çevremdekilerin önerileri, aklıma gelenler bunlar