moonlight41 Yumurtlamaya yakın henuz olmamış canm sanırım çarpı attıgın zamanlar iliski zamanin ama silik çıktığında ilişki sıklaşmasın bence mesela bugün yapabilirdiniz sık sık ilişki kaliteyi azaltıyor
Cokistersengelerbence moonlight41 ya bende de pik yok henüz ama yumurta akı gibi akıntım var sabahtan beri. Acaba yumurtam büyümüyor mudur?
moonlight41 CerkesMaria heh aynen çok iyi yaptın ben 2 kes ovulason testiyle hamile kaldım baya hakimim yani ama gebeliklerim ilerlemedi birde Testinizin iyi yanit vermesi için sabit saat diliminde yapmaniz gerek ve 2 saat oncesinde sıvı alımını kesmeniz gerek 🙃
CerkesMaria moonlight41 calısıyorum sabıt bır saatte yapamadım malesef ama sıvı alımına dıkkat edıyorum 🙂
sum-anneoluyor moonlight41 merhaba ovülasyon takip ediyorum de bir şey sormak istiyorum size. Ovülasyon testinde pozitif çıkana kadar hiç ilişki denemeden çift çizgi gördükten sonra 3 gün mü denenmeli yoksa pozitife kadar yine gün aşırı ilişki mi denenmeli? Ne yapacağımı şaşırdım ben🥹
moonlight41 CerkesMaria ya ufak kaymalar olabilir mesela 9 10 arasi 12 13 arasi gibi gibi en gec aksam 19 20 arasi yapılması daha net sonuçlar verirr