arven000 Rosse00 ya pcos yok ama tembellik oluyor arada. Ama bu tembellik değil ki reglin 9. Günü ben ovulasyon dönemine girdim 11. Günü pik gördüm akıntılar vs. Yani aslında her şey doğru gidiyordu meme hassasiyetim falan hep geçen regl belirtilerim gibi zaten. Beni düşündüren doktorun 17 mm yumurta var demesi çatlamamış daha demesi. Burada sıkıntı var zaten tembellik yapmamış ki büyütmüş ama çatlatamıyorsa sorun var demektir😅 merkezden uzak olmasam özele gideceğim de işte uzağım
Rosse00 arven000 ay vala bu ay da geçsin daha ben bir şey yapmicam önceden jel gibi akintim olurdu kaç aydır o da yok demekki olmuyor yumurtlama 😒
arven000 adatuna peki bir soru daa soracağım Benim bildiğim meme hassasiyeti progesteronla ilişkili keza beyaz akıntı da. Bunlar var bende ve inan kendimi dinlemekten değil her ay oluyor zaten. Şimdi progesteron varsa çatlatma kesin olmuş olmuyor mu?
arven000 Rosse00 Rosse00 adatuna doğru diyorsun sonuçta ultrasonumuz da kan tahlili cihazımız da olmadığına göre bu kadar sorgulamaya da gerek yok 😅 Yok ya ben daha yapmam test falan. Zaten bir gebelik geçmişim var akışına bırakıp beklryeceğim. Hiç böyle stres olduğum zaman olmamıştı