Oznur91_ Arkadaşlar kaç gündür üşüme titreme var ateşim 35.5 36arasi bugün kan tahlili idrar tahlili verdim bakteri 43 çıkmış idrarda crp de 14 sodyum 133 kan üre 6 şuan battaniye altında titriyorum bu durumu yaşayan var mı
Esmamuaz Oznur91_ Doktor da anlayamadı neden olduğunu benim diğer hamileliğimde de çok olmuştu o yüzden normal gördük
defnekusum Esmamuaz merhaba benimde şuan aynı aniden üşüme titteme geldi ve birden ayaklarım buz kesti yüzümü de ateş basıyor neden böyle oluyor ki bu sıcak havalarda 38 haftalık hamileyim
Oznur91_ Esmamuaz salı randevum daha o gün gostwrcem sonuclari ben kötü olunca acile gittim tahlil istedim orda da bekleyemedim geç çıkacak diye ama şunu farkettim kan şekerimde çok düşüyor ondanda olabilri belki
Esmamuaz Oznur91_ Olabilir canım Rabbim şifalar versin hayırlı sağlikli bir şekilde yavrunu kucağına al inşaAllah
Esmamuaz defnekusum Kanımda enfeksiyon varken üşüme titreme olmuştu ama sizin son haftalarınız en kısa zamanda doktora görünün belki farklı bişey olabilir