yeni_anne2 Benn şahsenn çok özlüyorumm sürekli yan gelip yatıyordum istedigim zaman uyuyup uyandırdım ama 3 aydır uyku nedir nasıl bışeydir ataklar ağlama krizleri huysuzluluk Rabbım yağdırmış benim bebeğime maşallah 😂🤣😂
Merve-metin yeni_anne2 atak dönemleri bitmek bilmiyor sürekli ağlama krizleri uyku reddi derken gün bitiyor evet çok yoruluyoruz ama bir gülüşü herşeye bedel 😍
Balbebek012 yeni_anne2 ben özlemiyorum ahahaha ilk hamilelikte öyle oluyor ama üç hamilelik geçirdim yeni doğurdum çok şükür sırt üstü yatıyorum ohh sefam olsun 😂
betic yeni_anne2 ay ben şu an hamileyim 34. hafta ve hiç sanmıyorum bugünleri özleyeceğimi ya nefes alamıyorum resmen yürüyemiyorum penguen gibi ne yediğim yemek ne uyuduğum uyku kendine gel kız ne bugünleri özlüyorsun😂😂
yeni_anne2 Merve-metin kesinlikle öyle ne kadar yorgun ve uykusuz olsam sabah uyandıgı zamann gülmesi herşeyi değiştiriyor 🥰
danla2711 yeni_anne2 ahaha 16 günlük bebeğim var bazen bende eskiden tekken sıkılıyorum dediğim için kendime tokat atmak istiyorum😂😂
bebegimmzgl Hiç özleyeceğimi sanmıyorum çok zor geçiriyorum 36 haftalık olucam biran önce doğum yapmak ve rahatlamak istiyorum
danla2711 yeni_anne2 aynısını geçende düşündüm mesela nasıl yoruluyormuşum ya birde işe gitmek istemiyordum nedenide sabahları erken kalkıyorum uykumu alamıyorum diye😂 şimdide 2 saatte bir doyurmam gereken bir yenidoğan sayesinde hiç uyuyamıyorum 😂
Huzurluanne05 yeni_anne2 ilk hamileliginse normal benim 3.cü mesela biran önce doguraam diye bekliyorum iki çocukla birlikte zor oluyor