Nurbesteee Eslem2112 ben adetim 4 gün gecikince test ile öğrendim ertesi gün hastaneye kan testi vermeye gittiğimde 6 haftalık demişlerdi
[silindi] Eslem2112 benim o kadar bebek düşüncem ve şüphem yoktu ki, öğrendiğimde 6 haftalık gebeymişim aşkım 😂😂
Nurbesteee Eslem2112 yok canım pcos yok biz adetim bittikten birkaç gün sonra denemeyi yapmıştık ama yumurtlama günümde değildim daha öncesinde birliktelik oldu o yüzden hamile kalabileceğimi düşünmedim açikcası ta ki birdahaki adetim gecikene kadar normalde günü gününe olurum bekledim 4.günde gelmeyince test yapmıştım 😊
Merve-metin Eslem2112 ben bebeğimi öğrendiğimde 6 haftalık hamileymişim 7 haftalık gittiğimizde kalp atışını duymuştuk doğdu 4 aylık oldu bile
betic ben de altı haftalıkken bir gün böyle o kadar kustum ki normalde de hiç kusan biri değilim üst üste ne yesem kusuyordum bir durum var diye de gittim yani eşimle gittik daha doğrusu regl de gecikmişti birkaç gün sonra bir baktık altıncı haftaaa
Nilayy95 Eslem2112 idrarda erken gebelik testinde telefonun ışığı ile zor görüyordum hemen gidip kan verdim aynı gün. Beta 18 çıkmıştı
lnbahar Eslem2112 yumurtlamadan 10 gün sonra öğrendim uygulamada 3 haftalık görünüyordu ayy sanki 2 senedir hamile gibiyim çok erken öğrenmek hiç iyi değil zaman geçmiyorrr😂😂😂😆😆
Eslem2112 lnbahar 😂😂benim oğlumda da öyleydi ama benimki geç döllenme olduğu için erken öğrendim gebeliği yoksa adetim gecikti baya