Tatlisanne42 Beyzz24 hım özel medova hastanesi diyince Konyalisin diye düşündüm hep özele mi gidiyorsun
Beyzz24 Tatlisanne42 ben çevremde devletteki doktorlardan hep bi memnuniyetsizlik duyunca gitmek istemedim hangi hastane hangi doktora gidiyorsun ?
Tatlisanne42 Beyzz24 15 temmuz da çok iyi bı doktr var sürekli o doktra gidiyorum Arif Caner Erdoğan çok memnunum tavsiye ederim gerctn çok iyi ilgileniyor şehir Hastanesi’nde ise de Bülent şimşek var tugcehan şimşekler var o doktrlara gittim onlarda çok iyi
Beyzz24 Tatlisanne42 şu an ki doktorumdan çok memnunum ama aklımda olsun. 15 Temmuz hastanesine bi kaç yıl önce gitmiştim çok sevilen bir hastane değilmiş ve hep suriyeli hastanesi olarak duymuştum.
Tatlisanne42 Beyzz24 ewt hiç sevilmiyor i hastane sürekli suriyeler olduğu için ve doktrda pek iyi yok yani ama o doktra ilk gittiğimde ve sinrakilerdede öyle davrandı bazıları ultrason kağıdı vermiyor bu doktr saolsun ultrason kağıdı veriyor
Beyzz24 Tatlisanne42 ne güzel devlette iyi bir doktora denk gelmek zor şansa gelmişsin sağlıkla kucağın alırsın inşallah 🙏🏼