NEbru 8 haftalık hamileyim geceleri farkında olmadan karnımın üzerine yatıyorum sanırım başka türlü rahat edemiyorum sıkıntı olur mu?
Seyyyma7 NEbru göbeğin çıkana kadar istediğin gibi yat canım sonra zaten istesen de yatamazsın😂😂 ben hep yüz üstü yatıyorum göbeğim çıkmaya başladı 16+3 günlüğüm şimdi yan yatmaya başladım ister istemez rahatsız oluyorsun yatamıyorsun. 16.haftdan sonra sırt üstü yatma dedi doktorum bebeğe giden kan akışını engellediğini söyledi bilgin olsun 🤗
tazecikanneee NEbru inanırmısın 33e kadar yattım arada hala da yatıyorum 🤭😂 Eşim uykusundan uyanıp beni çeviriyor
Nursemomm NEbru 20 haftalara kadar istediğiniz gibi uyuyabilirsiniz en doğrusu mümkünse sol tarafa yatmaktır
d190516 Seyyyma7 haftamız günümüz aynı 🙈ben henüz ne kilo aldım ne göbeğim çıktı sırt üstü yatmıyorum uygulamada gördüm bebek için iyi değilmiş ama bi türlü yüz üstü yatmaktan vazgeçemedim vicdanım sızlıyo sonra da 🙄
Seyyyma7 d190516 benim göbeğim çıktı ilk hamileliğim birde baya belli oluyor 🤗 ben yatamıyorum yastık koyuyorum bacak arama
Hanife_ tazecikanneee nasıl rahat ediyorsunuz 😀ben 31 haftalığım yüzüstü mümkün değil sırt üstü bile yatamıyorum bitek yanlara yatınca rahat edebiliyorum
tazecikanneee Hanife_ yan yatınca sırtım ağrıyor ben hiç sağa sola yatamazdım zaten kendimi bildim bileli hamilelikte yatamam diye çok korktum ama şükür yattım doktorum da artık yatma yeter dedi 😂 ama yine sağ tarafıma yatınca hafif yüzüstü dönüyorum hemen 😂 eşim uykusundan uyandırıp çocuğu eziyorsun dön diye çeviriyor beni ters dönmüş kaplumbağayı çevirir gibi😂😂😂
d190516 Seyyyma7 cinsiyeti kız mı 🙈bizimki erkek diye geç çıkıcak herhalde ya da iç karnım geniş artık bilemiyorum 😊
Mehtapsato Aaaa ne guzel en azindan yatip uyuyosunuz ben 34 haftaligim ve uykuya hasret kaldim yuz ustu mumkun degil yatimiyorum yanlara yattigimda sanci oluyo sirt ustu yattigimda belli bi sure sonra yavrum tepiyo uyku falan kalmadi bende
Pakizecetiinn 20. Haftaya kadar yüzüstü yattım şimdi imkanı yok yatamıyorum sol tarafıma yatmaya çalışıyorum hep. Sizin eşler sizi kaldırıyomuş ne güzel benimkinin yattığıyla uyuduğu bir oluyo uyurken doğursam haberi olmaz 😂😂
d190516 Pakizecetiinn kahkaha attım resmen 😂 benim eşimde öyle yattığı gibi uyur hemen o kafa yastık görmesin 😂😂
Cansn NEbru 21 haftalık hamileyim hala gece karnımın üstüne dönüyorum farkında olmadan. Takılma hiç zaten karnın büyüyünce dönemeyeceksin. Keyfini çıkar 😁
Elifaaksoyy NEbru valla ilk 17 haftalık olana kadar yüz üstü yattım sonralarda istesekte yatamıyoruz zaten 37+3 oldum şuan da ise nasıl rahat ediyorsam o şekilde yatıyorum
Yalinn8 NEbru simdiden dusunme cok erken bise olmaz, bi sure sonra 20 lerden sonra sırt ustu yatmamalisin ve yuz ustu de zaten yatamicaksin, sağ sol baska care yok, ama simdi rahat rahat yat😉