Selim_Alparslan tahamommy benim ilk dogumum marttı kuzum çok rahattı ya hamileligim 😇 Bunda napacagiz bilmiyorum bugün 6 ya kadar disardaydik öldüm sıcaktan eve geldim baygınlık geçirdim hemen duşa attım kendimi
Selim_Alparslan tahamommy evet kuzum ya valla Rabbım yardımcımız olsun bir an evvel doğurmak istiyorum 😵💫🥹
tahamommy Selim_Alparslan ayyy dur kız daha yeni hissetmeye başladık 😅 aramızda da bi kaç gün var seninle bakalım kim önce doğurcak 😍🤣
Ftrhn Fulya12- bu haftalarda düzensiz hareketler nomal canım özelikle 1. Gebelikte. Tatlı yiyip solunuza yatın
Meralinmucizesi Fulya12- bende şu an tam 20 haftaligim çok nadir hossediiyorum günde ya bir ya iki defa hatta şöyle söyleyeyim bu bir hafta hissettiğim ya bir ya iki hastayım hem grip hem tatanoz aşısı hemde polen e karşı hasasiyet oluştu acilden çıkmıyorum diyebilirim hastalıktan o yüzden diye dusunuyorum
Selim_Alparslan tahamommy bilmiyorum askim valla cok yoruyor beni ya belim çekiliyor kasiklarım patlıyor 🥹 23+0 ız kuzum 🥹🌼 Bakalım hayırlısı ile gelsinler 😇 senin kaçıncı gebelik kuşum
tahamommy Selim_Alparslan benimde çok yorulunca kasıklarıma vuruyor 🥲 bizde bugün 22+0 benim ilk daha 😍 bundan önce düşüklerim vardı başlarda çok tedirgindim de hissetmeye başlayınca rahatladım baya çok şükür, detaylı da plesantana bakmış mıydı doktor seninde aşağıdaydı sanki önceden dimi ağrı yapıyodu karıştırmadıysam
Selim_Alparslan tahamommy ayy taze anniş seni😇🥹 Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kuzum 😇🌸😙 Evet askim doğru ama şuan sıkıntı yok cok sukur cikmis o 😇 Benim biraz vücudum ağır kilom var o baskı agri yapıyor 🙂😪
Herseydenbiktim Fulya12- Ayni haftada ve aynı gunuz bugün kontrole gittim 3 gündür falan hissetmiyordum ama doktor normal dedi, sadece güçlü vurmuyor dedi. İçini rahat tut canım, Allahın izniyle bir şey olmaz. 💖 y
tahamommy Selim_Alparslan iyi çıkmasına sevindim bende salı günü gidicem bakalım 😍 klasik türk kadını problems kilo kimde yok ki 😅 sağlıkla vakitlerinde gelsinler inşallah
Herseydenbiktim Fulya12- Rica ederim, ben hatta hissetmeyijce karanlık odaya geçiyorum feneri sciyorum karnım pıt pıt titrer gibi oluyor içimde rahatlıyor belki denersin 💖