okuyananneeeee Kızlar spinal sezeryan oldum 1 hafta önce , 1 haftadır sırtta ağrı ara ara oluyordu socak su koyuyordum geçiyordu bugün sol koluma da vurdu mide ağrısı ve bulantısı da var , kanım 8 e düşmüştü ondan mu başka şey mi acile gitmeli miyim eşim uzakta
Busra2013 okuyananneeeee kiz okurken korktum 🙄panik atagin varmi? Varsa o yapar bendede var o lanet sirtim agriyinca hemen kalp krizine bagliyorum ayni belirtiler geliyor 😏bi doktora git istersen
minismom okuyananneeeee acile git bence korkutmak istemem ama kalp krizi mideyede vuruyomus yani mide agrısıda olabiliyomus diye duydum hatta annem gecenlerde mide agrısıyla acile gitmis hemen ekg cekmisler
anneoluyorumm13 okuyananneeeee kalp krizinde sol kolda uyuşma ensede soğuk terleme mide bağırsak bölgesinde çatlıcakmış gibi gaz sancısına benzer sancı olur kişi kendini yere atmak ister sakin kalamaz eğer bunlar yoksa kansızlık halsizlik baş dönmesi bayılma hissi karıncalanma yapar büyük ihtimalle kansızlıktan müzdaripsiniz
yasarceyda12 zerdaselcuk ca ım nabız bi tık yüksek ama hamilelikte yükselebiliyor kalp fazla çalışıyor kilonuzda fazlaysa biraz ağır geliyor
zerdaselcuk yasarceyda12 gün içinde yorulduğum içinde olmuş sanırım artık dinlenme evresine geçmem gerekiyormuş
tecrubeliiannee okuyananneeeee geçen gün biri daha spinalden sonra böyle olduğunu yazmıştı sanırım yan etki
Nursemom90 Gaz sancısını tarifliyorsunuz her türlü acile gidin derim sonuçta bir operasyon geçirilmiş bağırsaklarda da yapışma olabilir